Murblock

Kanske har du planer på att mura ett hus, bygga en mur eller varför inte bygga stöd till en bod. Isåfall har du antagligen kommit i kontakt med murblock, ett byggmaterial som helt enkelt används till dessa tillämpningar. Murblock är ett standardmaterial inom byggbranschen och går att få tag i hos de flesta vanliga bygghandlarna.

Mura med murblock

Att mura en grund eller mindre mur behöver inte vara längre bort än ett par murblock och några säckar Mur- och Putsbruk. Självklart krävs det praktiskt kunskap och erfarenhet och man bör alltid ta hjälp av kunniga byggare om man själv saknar den erfarenheten. Oftast kan man få hjälp hos sin lokala bygghandlare om man vill veta mer om murning och murblock.

Vart kan man köpa murblock?

Här på byggmaterial så hittar du utbud som finns på internet där du kan köpa billiga murblock direkt på nätet.

Murblock är ett vanligt byggmaterial och bör finnas hos de allra flesta lokala bygghandlare. Om inte annat så hittar man det hos de större byggvaruhusen som finns i de lite större städerna. Dimensionerna varierar och man kan hos de större bygghandlarna hitta bredder på mellan 45 till 250 mm. Självklart varierar detta beroende på utbudet.

Vart kan jag läsa mer?

Vill du läsa mer om murblock och ta del av tips och länkar kan du besöka den här sidan som enbart handlar om just Lecablock.